Thursday, September 9, 2010

Aktivity Ahad Lepas [Lembab! Dah nak skali lagi Ahad baru nak update!] (^_^)v

Ahad lepas kan, sempat la kami sekeluarga berkumpul utk packing2 goodies utk kanak2 mase hari kenduri nanti.
Alhamdulillah, semuanye siap dengan sepantas kilat.
Semuanye atas kerjasama kanak2 dan org yg x berape kanak2 buat beramai2.
Ehehehehe...

InsyaAllah next week nak packing bahulu plaks!
Yeahhhaaaa!!!
Let the pictures do the talking!

**Mood dah ade sket dah. Lagi 8 hari (^_^)**






Utk kekanak ni ktorang sediakan 3 kaler semuanye.
Biru, pink & merah+hitam.
Bler dah siap pastu susun2, semua org macam "woahhhhhh!!!santeknyeeeww!"
Simple je utk kekanak.
Utk bukan kekanak pon simple jugak.
Tema kawen aku : SIMPLE!
Ahahahahha!!!

Mekaseh kat kakak, mint, lea, adik, balqis & usman sbb tolong mempercepatkan proses mem-packing benda2 tu :)

Last but not least, kasik teaser sket baju utk khatam nanti.

Deeply in love with my own baju :)

7 comments:

  1. goodies yg comell and baju yg cantikk!! :)

    ReplyDelete
  2. wuh! 4 days 2 go! compem neves kan? moga dipermudahkan urusannya ea =D

    ReplyDelete
  3. an : dear, to be honest, smpi skang i xrase pape lagiii! wuhuuuu! eheheh...maybe kan pagi akad nikah tu baru nak rase kot kan...uhuhuhu

    TQ dear for the wish :)

    ReplyDelete
  4. hola..!! collect ur award at my page..;)

    ReplyDelete
  5. Nora : owhhh!! will do will do!!! tq so much dear! :)

    Said : boley22...sile2! :)

    ReplyDelete

^wut say you^